Rabu, 5 Januari 2011

PERKHIDMATAN MEMBUAT HEADER | BERMINAT HUBUNGI PEMILIK BLOG

Perkhidmatan terbaru dalam blog teratakmall. Perkhidmatan membuat header blog dengan harga termurah di Pasaran. Harga ditawarkan semurah RM5 hingga RM10 (Harga ditentukan oleh pihak penjual). Harga bergantung kepada kerumitan sesebuah header. Apa yang pasti 3 Pilihan diberi kepada pembeli. Perlukan perkhidmatan sila hubungi melalui Email di armli03@gmail.com

CONTOH HEADER

Diatas adalah contoh-contoh Header untuk blog yang telah dibuat.Size lebar header adalah berukuran 968 ketinggian header bergantung kepada si pembeli.Pembayaran perlu dibuat ke akaun penjual hanya setelah persetujuan mengenai header tercapai.

12 ulasan:

far_east berkata...

kamu memang berbakat yer...nanti buat perkhidmatan buat belog pulak.... ;)

hazman aka species1980 berkata...

caya la bro.... design yang menarik....rasanya aku nak mintak ko buat design untuk banner company aku laaa...

JAI berkata...

Far_east - Cukup makan jer..hehe.tuh memang tengah buat sekarang nie

hazman - No hal bro..bagitahu jer apa yang ko nak

miss nina berkata...

cantik juga header pemilik blog ni.
all the best!

Kasim Ahmad berkata...

cantek2 :)

mak_ngoh_selamoh berkata...

klu mcm tu cara bayar melalui topup fon pun boleh ni kan kan kan...

mylovegifts berkata...

Salam,
macam berminat..tapi kalau tuan buatkan header ni utk saya, boleh ke saya masukkan pada blog saya? sebab saya guna wordpress.com....

JAI berkata...

mak_ngoh_selamoh - Kalau cash lagi elok..

mylovegifts - Let me check first..comeback to u later..rasa2 boleh kut..

JAI berkata...

mylovegifts - Harap maaf..buat masa nie saya belum menguasai macamana nak break code untuk wordpress..

Perkhidmatan ini hanya untuk blogger yang menggunakan platform blogspot

mylovegifts berkata...

bro jai....
aku dah tukar theme yg boleh add header...
so, kalo nak buat header cam mana?

JAI berkata...

mylovegifts - Aduhh..wordpress gua tak familiar sangat bro..takpe nak gua study dulu pastu gua let u know result dia

mylovegifts berkata...

TQ bro.. :)